NEO LITEN BLIR STOR

Alla inlägg den 19 mars 2021

Av Neo Gustafsson - 19 mars 2021 20:43


Ja, jag har säkert sagt det förut,, men jisses vad tiden går fort. Neo har hunnit bli 16 veckor o växer så det knakar. Han väger 3.3 kg o hans första invägning hos mig vägde han 1.4 kg.. Idag har han varit hos mig i 7 veckor om jag har räknat rätt =)

 

Han har sina idéer o nu har han börjat jaga sin svans o snurrar runt tills det blir för mycket. Det är likadant när man leker med honom så börjar han bita o bli helt galen, detsamma gäller med några av hans leksaker så dom har jag plockat bort. Får se om han får dom lite senare. Men han ska inte få hålla på att jaga sin svans så det blir en ond cirkel, det är många hundar som gör så o det är inte bra. Att man kan leka lite med svansen är inget farligt men det blir lite för mycket.

 

Han är så duktig på våra promenader, han har en bra fart dom flesta gånger men sen finns det gånger då han inte vill gå utanför dörren =) Men när vi gå lite längre så bär jag honom mer än han går själv, han är inte så gammal än så han får sitta på första parkett. 

 

 

Det är så skönt ute nu, fast i dag var det blåsigt o vinden var kall. Men det är underbart att snön är borta, nu ska bara all grus o sten bort så jag slipper gå med min sprayflaska som jag har vatten i.. Jag får spruta till lite när han äter på stenarna o då spottar han ut dom. Det kan bli riktigt farligt om jag låter honom göra som han vill,, det finns så mycket annat som han bestämmer över =)

 


 

Han är så roligt när han hör röster eller olika ljud. Han lyssnar o tittar o sen går huvudet på sidan hela tiden. Jag hade kunnat filma honom så mycket men så fort jag rör mig så tittar han på mig i stället, han är så underbart söt ♥

 


 
  Det är ju inte lätt att veta hur mamma vill att jag ska göra, men jag gör så gott jag kan. Ja, han är duktig o han försöker men det kommer vartefter. 

 

Nu är det bara att kämpa stenhårt med att få honom rumsren, jag kan inte göra mer än jag gör. Jag går ut med honom hela tiden även om det inte blir längre rundor så går jag ut med honom o jag berömmer honom med lite godis när han har gjort nåt. Ja han får mycket beröm så fort han har gjort nåt bra. Skulle det hända en liten olycka inne,,, eller rättare sagt när det händer så säger jag inget. Det är bara att skura lite efter honom. Det går inte att tillrättavisa honom när han är så liten. Jag kan säga nej om han sätter sig på golvet för jag har ändå draglakan som han kan gå på OM o när det kniper o jag inte hinner med. Men jag förstår inte hur han kan vara så kissnödig så ofta ? Jag fattar inte hur hans blåsa kan fyllas på så fort för han dricker inte överdrivet mycket, det är normalt. Ja han har ingen festblåsa precis ,, men det ska jag nog se till att han får =)

 

Nu är han inne hos mormor,, han blev så glad nu när han fick gå in där en stund. Det är så roligt att det funkar för honom hos oss båda, det är så jag vill ha det. 

 

Sen håller jag på lite med att lämna honom ensam. Jag går ut i trapphuset korta stunder o sen går jag in igen. Innan i dag hörde jag honom krafsa på dörren o det är inte ok, så får han inte hålla på. Ja jisses,, hur ska detta gå =)

 

Dröm Sött. NOSPUSSEN ♥

 

 


TRANSLATION

Presentation

WWF-INSAMLING-NEO

 

OM NI KLICKAR PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL MIN INSAMLING   

 

Besöksstatistik

Online

Besökare online:

MITT NYA LIV66

 

Klicka på mammas bild så kommer du till hennes blogg.

 

Fråga mig

0 besvarade frågor

BILD & TEXT

EGNA TEXTER SAMT

 

FOTOGRAFIER SOM LÄGGS UT PÅ BLOGGEN SKA STANNA KVAR. DOM FÅR INTE KOPIERAS PÅ NÅGOT SÄTT.

 

Copyright By Anneli Gustafsson

(current year)

Sök i bloggen

MITT INSTAGRAM

  

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL MITT INSTAGRAM. VÄLKOMMEN. 

 

DOMARKOMPENDIUM

  

Klicka på bilden.

 

HUNDRAS GUIDE

 

Klicka på bilden för att läsa om rasen.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2021 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

TWINGLY


Ovido - Quiz & Flashcards