NEO LITEN BLIR STOR

Alla inlägg den 30 mars 2021

Av Neo Gustafsson - 30 mars 2021 19:07


Ja tiden skenar verkligen iväg o Neo blir allt större o större. Han är så duktig, han lär sig saker, ja han är lättlärd. Jag behöver bara säga till honom ett par gånger o sen gör han så gott han kan.

 

När vi är ute o går så träffar vi på många som vill hälsa på honom. Särskilt är det när vi går förbi ett dagis här o barnen är ute då kommer dom springades o vill klappa honom så jag får lyfta upp honom. 

 

Det är många frågor om han kan äta gräs , stenar eller vad han äter för nåt ? Ja det är bara att förklara att om han äter stenar så kan han bli dålig så han måste äta hundmat =)

 

Dom är underbara barnen, dom är lika nyfikna som Neo är. När vi hade gått nästan ända hem så stannar Neo till vid ett hus o en liten kille ropar,, hej Neo,, här bor jag .. Ja då var det en av barnen på dagiset som bodde där vi gick hem. Det är lite roligt o när vi skulle gå från dagiset så ropar en liten kille - Neo,, jag äääälskar dig =)  Ja dom är så söta. Dom visade på sina fingrar hur gamla dom är =)

 

Han är ju väldigt lättlärd, men jag får ändå traggla när det gäller att bli rumsren o det händer att han kan göra nåt inne. Men jag har draglakan som han kan gå på OM jag inte hinner med o det brukar han sätta sig på. Men,, det är inte alls lika ofta som innan. 

 

För ett par dagar sen så hade vi NOLLAN på 4 dagar o jag var så stolt över honom. Ja det är ju ändå. 


   

Det är så roligt att se honom med andra hundar. Teddy kunde ju inte leka med andra hanhundar o det fanns just då inte många tikar. Men Neo tycker att det är så roligt att träffa alla han bara kan.


         

Han säger som sagt va till när han inte orkar gå länge, då vill han upp till mig. Han hittade något att bära på, men han åt sönder det så jag slängde det jag vill inte att han ska sätta i halsen.


 

Den där söta lilla tungan =)


 

Jag har fått lägga ihop alla kuddar på ett ställe i soffan o där älskar han att ligga under o sova o busa =)


   

Jag lär honom att gå i sin trappa. Den här ska stå intill min säng sen men inte förrns han har lärt sig att gå upp o ner för han är lite för "aktiv" ivrig o vet inte riktigt var han sätter tassarna =) Men han är så duktig oxo med att gå upp på den.


   

Jag skickade efter den här vattenflaskan till honom från Joom. Jag hade en sån till Teddy oxo men jag har inget kvar efter honom så mer än kopplet o en liten mjukis sak men den får inte Neo ha,, den är min.




Han älskar ju att gå o ha nåt i munnen när vi är ute. Han bär ofta löv mm så mamma gav honom en strumpa o det var roligt att ha med den på promenaden. Sen la jag i bakplåtspapper så det prasslar o det är roligt oxo. Får se om det är nåt han vill ha med ut sen.



 

Träna träna,, ja han är duktig min lille kille ♥



 

Jag låtsas att jag tappar saker på golvet o lär honom att han inte får ta nåt förrns jag säger vassegod. Det lyckas nästan jämt =)



 

Han får sina spel =)



 

Det är så skönt med promenader.



 
 Min lille silly billy... Ja han är en rolig hund, väldigt aktiv. Han springer gärna runt fötterna så jag väntar bara på att han ska fälla mig =) 

 

Nu har han varit inne hos mormor ett par timmar. Det är bra för honom att kunna vara där oxo så han lär sig. Jag håller även på att lära honom att vara själv men det är lite värre med det för han gnyr o skäller.. Men jag får börja om från början o stänga in mig på toan o sen går jag ut lite i trapphuset  o går in sen. Det ska lyckas,, hoppas jag =)

 

Han är duktig när vi lägger oss på kvällarna, han sover så bra o oftast säger han till när han vill gå ut på natten o det brukar vara omkring 03.. I natt vaknade han 03 o sen 8.30 så han sov så duktigt. Han är underbar när han precis har vaknat, så gosig,,,, sen,,, är det full rulle =)

 

Nu ska han snart ha kvällsmaten o sen ska vi ta det lugnt,, ja det kan man ju hoppas hahaha.. 

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Dröm Sött.

 

NOSPUSSEN ♥

 

 

TRANSLATION

Presentation

WWF-INSAMLING-NEO

 

OM NI KLICKAR PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL MIN INSAMLING   

 

Besöksstatistik

Online

Besökare online:

MITT NYA LIV66

 

Klicka på mammas bild så kommer du till hennes blogg.

 

Fråga mig

0 besvarade frågor

BILD & TEXT

EGNA TEXTER SAMT

 

FOTOGRAFIER SOM LÄGGS UT PÅ BLOGGEN SKA STANNA KVAR. DOM FÅR INTE KOPIERAS PÅ NÅGOT SÄTT.

 

Copyright By Anneli Gustafsson

(current year)

Sök i bloggen

MITT INSTAGRAM

  

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL MITT INSTAGRAM. VÄLKOMMEN. 

 

DOMARKOMPENDIUM

  

Klicka på bilden.

 

HUNDRAS GUIDE

 

Klicka på bilden för att läsa om rasen.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2021 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

TWINGLY


Ovido - Quiz & Flashcards