NEO LITEN BLIR STOR

Alla inlägg den 20 februari 2021

Av Neo Gustafsson - 20 februari 2021 22:20


 

Ska vi vakna nu mamma ? Jag måste ut o kissa.. Han väckte mig så vi gick ut i trädgården o sen somnade han en liten stund , vaknade o åt frukost o sen somnade han en stund till.

 

Han tycker inte alls om när snön smälter nu för han tycker att asfalten är läskig.


 
 
  
  
 
 


Ja han gör så gott han kan o jag försöker ta det lugnt o inte stressa på honom.

 

 

Äntligen snö.. Hur ska det bli sen när snön är borta ? Nu är det så roligt att tugga på allt som kommer fram ur snön. O det äckliga är att det är så många skithögar som ligger där o tinar upp så man får se var han går hela tiden. VARFÖR kan hundägarna inte plocka upp efter sin hund ? Så tungt är det inte !!.

 

 

Titta bara så underbart söt han är. Han är helt otrolig med sitt glada sätt o hans sätt att busa. Vi brukar springa runt i lägenheten o jaga varandra men det går inte att lura honom.. Det är så roligt att se hur han växer o förändrar sig. Jag ser ju att han har vuxit o jag tycker att hans svans har blivit längre =)

I morgon ska jag väga honom igen så får jag se hur han ligger till.

 

 

Knasbollen Neo =)

 

 

Sen måste man ju sova en liten stund så man orkar busa ännu mer.

 

 

Han kan sova hur som helst. Jag längtar till att han ska kunna sova i min säng. Men han är för liten än även att jag har en trappa till honom så är han väldigt fumlig o kan säkert hoppa rakt ut o det vill jag ju inte, så han får vänta tills han har vuxit till sig lite mer. Vi ska ju börja lite med att gå i trapporna i huset o se hur det funkar.

 

   

Lille ulltussen ♥ Han har varit en bra stund inne hos mormor idag igen. Han tycker att det är så roligt att springa in till henne.
 


Det finns inget mysigare än att få busa o kela med honom. Han har väldigt starka käkar för han kan bita till rejält o sen släpper han inte taget men då säger jag till för jag vill inte att han ska hålla på så när han blir större. 

 

Han Är lite o han håller på att lära sig vad som är rätt o fel o det är inte lätt för honom så jag måste tala om för honom flera gånger tills han förstår.

 

Nu är det snart läggdags så det är bara att hoppas att han kan sova gott inatt oxo.. Det har han ju gjort hittills.. 

 

Jo,, i går var han som ett övertrött barn som inte visste varken ut eller in. Han ville komma upp i min famn men han kunde inte slappna av utan bet mig hela tiden så jag fick säga till. Han vände o vred på sig, upp på mina axlar, ner i armarna o upp igen .. Jag försökte lugna honom o han somnade tillslut.. Nä, det är minsann inte lätt att vara liten i en stor värld. Dröm Sött.

 

NOSPUSSEN ♥

 

 

 

Av Neo Gustafsson - 20 februari 2021 10:30


Neo Kommer från det grekiska ordet "neos" som betyder "ny". Också ett unisex namn som betyder "gåva" på setswana (majoritetsfolket i Botswanas språk, folket Tswana). Namnet ökade kraftigt i popularitet efter filmen Matrix huvudpersons alias "Neo".

 

 

 

Ja det kunde ju inte bli ett bättre namn på honom för han var ju en gåva till mig från mamma.. Han är ny o han är en gåva. Tänk så rätt det kan bli ibland =)

 

Jag älskar min lille Neo

 

 

Tidigare månad - Senare månad

TRANSLATION

Presentation

WWF-INSAMLING-NEO

 

OM NI KLICKAR PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL MIN INSAMLING   

 

Besöksstatistik

Online

Besökare online:

MITT NYA LIV66

 

Klicka på mammas bild så kommer du till hennes blogg.

 

Fråga mig

0 besvarade frågor

BILD & TEXT

EGNA TEXTER SAMT

 

FOTOGRAFIER SOM LÄGGS UT PÅ BLOGGEN SKA STANNA KVAR. DOM FÅR INTE KOPIERAS PÅ NÅGOT SÄTT.

 

Copyright By Anneli Gustafsson

(current year)

Sök i bloggen

MITT INSTAGRAM

  

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL MITT INSTAGRAM. VÄLKOMMEN. 

 

DOMARKOMPENDIUM

  

Klicka på bilden.

 

HUNDRAS GUIDE

 

Klicka på bilden för att läsa om rasen.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2021 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

TWINGLY


Ovido - Quiz & Flashcards